Coaching

Soort coaching

BeeldendBegrijpen

icon 1
Ik werk vanuit mijn Coach opleiding, sociaalpedagogische opleiding, mijn 42 jaar persoonlijke ervaringsdeskundigheid en ruim 20 jaar professionele werkervaring binnen de zorg/ welzijn hulpverlening. Hierbij gebruik veel ik coaching modellen en mijn eigen "ervaringssteentjes" uit mijn rugzak waarvan iker er al veel heb mogen verzamelen op verschillende vlakken in mijn leven. Bij mij word jij niet in een hokje gezet en is niks gek! Het is prima om gewoon jezelf te zijn.
vingerverven

Waarom beeldend coachen zo mooi is:

Omdat het jouw in staat stelt buiten de rationele kaders te gaan, een situatie vanuit een nieuwe invalshoek te zien en te verwerken. Het uitwerken van onderwerpen met creatief materiaal en het geven van betekenis, biedt je als mens toegang tot jouw onbewuste.

Als je wat aan het creëren bent gaan andere “denkluiken” dicht in ons brein en ontstaat er lucht en ruimte voor ons diepere gevoel en gedachten.

Zo ontstaan er handvatten, inspiratie en/of inzicht d.m.v. creatieve materialen te gebruiken die je helpen bij het verhelderen en/of vertalen van de thema’s die op dat moment aan de oppervlakte liggen.

Dit alles op maat.

N.a.v. jouw coachdoel maken we een coachplan, waarin je  persoonlijke wensen voor nu en de toekomst staan.

Het is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Delen :
Facebook
Twitter
LinkedIn

Pakket 1

€90,- per sessie
450,-
  • 5 sessies
  • 1,5 a 2 uur per sessie
  • 1-op-1 coaching
Populair

Pakket 2

€50,- per sessie
250,-
  • 5 sessies
  • 45 minuten a 1 uur per sessie
  • 1-op-1 coaching

Vrljblijvend in contact

IMG 2141 scaled e1695811027789

Maak kennis

Spreekt je dit aan, wil je meer weten en kijken of het klikt tussen ons? Maak gerust een gratis kennismakingsafspraak in mijn atelier.

Bekijk de mogelijkheden

Hoe ziet zo'n sessie eruit:

Je vertelt hoe het met je gaat, hoe het gegaan is na de laatste sessie. Wat ging er goed, waar liggen nog jouw persoonlijke groei/ uitdaging?

Wat zijn de thema’s die je bezighouden? Samen verdiepen wij dit.

Vanuit jouw verhaal krijg jij van mij een creatieve opdracht die ik uitleg.

Als je klaar bent hebben we het samen over het  gemaakte werk en jouw proces daarin. Wat hebben we waargenomen, wat was jouw gevoel? We praten daarover en vinden de inzichten die het jouw heeft gebracht. 

Aan het eind van de sessie evalueren wij samen en kan het zijn dat daar een oefening/ opdracht voor thuis uitkomt. Dit zijn vaak doe dingen zonder dat je materiaal bij nodig bent.

Soms neem je dingen mee voor thuis, maar vaak blijft het in het atelier. Dit bepaal jij zelf aan het einde van jouw traject. 

Per sessie kan je verschillende dingen maken of gaan we verder met waar je mee bezig was, hierbij is het eindresultaat niet belangrijk en vaststaand.

Open gesprek
1
Stel hier je vraag!
Scan de code
Hey!
Hoe kunnen wij je helpen?