Kinderactiviteiten

Een prachtige ervaring

We gaan samen op avontuur!

icon 1
IMG 1887 scaled e1712143087791
Bent u op zoek naar een origineel kinderfeestje voor uw kind, zonder dat u zelf de rommel thuis moet opruimen?! Dan ben je bij mij op het juiste adres voor een onvergetelijk kinderfeestje!

€15,- per kind (Nachtlampje €17,50 euro) | ±2 uur bezig

Komt u met minder dan 6 kinderen, dan komt er een 1-malige “persoonlijke aandacht toeslag” bij van 30 euro.

Kiest u voor een taart moment in het atelier, dan verlengen we het kinderfeestje met 30 minuten. Hier betaald u 10 euro toeslag voor.

Mocht u bepaalde wensen of verzoeken hebben voor een kinderfeestje? Overleg met mij!

Delen :
Facebook
Twitter
LinkedIn
Veel mogelijk

De kinderfeestjes

icon 1

zelfportret

Kinderfeestje

Maak en schilder je eigen zelfportret

We gaan onszelf schilderen op canvas en ik ga jullie leren hoe de verhouding van ons gezicht in elkaar steekt. Wat is jouw hobby of wat is voor jou belangrijk en wil je dat bij je schilderij in tekenen of wil je een andere achtergrond. Daarna mooi inschilderen. Je gaat trots en met een glimlach naar huis met een prachtig kunstwerk.

Jongens

Kinderfeestje

Maak en schilder je eigen voertuig of object

We gaan bekijken wat voor voertuig ieder kind wil maken en zoeken van de tafel vol met materialen de juiste materialen die je nodig hebt. Je gaat lekker aan de slag! Daarna gaan we de voertuigen schilderen. Aan het eind neemt iedereen zijn voertuig mee naar huis met een trots gevoel en een brede glimlach!

Happy stones

Kinderfeestje

Maak je eigen Happy Stone

De nieuw rage van deze tijd! Elk kind mag 5 stenen beschilderen en versieren zoals hij of zij dat wil. Op elke steen doen we een laklaagje en neemt elk kind ze weer mee naar huis aan het eind van de activiteit.

(Nacht) lampje

Kinderfeestje

Schilder en versier je eigen nachtlampje.

Het aanbod, kleuren en het aantal wat beschikbaar is wisselt. vraag daar gerust naar. We beginnen met het uitkiezen van verfkleuren en dan mag je hem verven zoals jij zelf wilt. Daarna mag je de opgedroogde lamp gaan versieren met verschillende materialen die op dat moment beschikbaar zijn. Je neemt jouw unieke lamp mee en kan hem dan thuis een mooi plekje geven!

Grote kei beschilderen

Kinderfeestje

Beschilder een kei

Je mag je eigen kei uitkiezen en dan gaan we met elkaar kijken wat voor vorm deze heeft en wat er misschien bij kan passen als afbeelding. Vervolgens kiezen we onze afbeelding, kleur verf en gaan we van start. Aan het einde wordt deze gelakt. Deze kei neem je mee naar huis en mag je binnen of buiten een mooi plekje geven.

Onderzetters

Kinderfeestje

4 onderzetters maken van boomstamschijfjes

Elk kind krijgt 4 onderzetters en de jarige mag kiezen of hij een thema in zijn kinderfeestje of dat iedereen zelf mag kiezen wat hij/zij wil tekenen en schilderen op zijn/haar onderzetters. We zullen eerst tekenen op oefen vellen en daarna de afbeelding op de onderzetters zetten. Dan gaan we ze inschilderen, aflakken en neem je een mooie set onderzetters mee naar huis om te gebruiken of mooi neer te leggen.

Karel Appel

Kinderfeestje

Schilder je eigen Karel Appel

Ik ga jou en je vriendjes en/of vriendinnetjes alles vertellen over Karel Appel. Daarna gaan we tekenen met onze ogen dicht. Dit doen we nog een keer op een schilderdoek, waarna we eerst de lijnen gaan doen en daarna met felle kleuren gaan inschilderen. Aan het einde neem je jouw kunstwerk mee naar huis en mag je hem een mooi plekje geven.

Hoed

Kinderfeestje

Hoed schilderen en versieren

Je mag een mooie kindermaat hoed kiezen. (uit de soorten die beschikbaar zijn.) We beginnen met het uitkiezen van verfkleuren en dan mag je hem verven zoals je zelf wilt. Daarna gaan je jouw opgedroogde hoed versieren met verschillende materialen die op dat moment beschikbaar zijn. Aan het einde neem je jouw hoed mee naar huis en als deze droog is, kan je hem met trots dragen.

Schilderij maken

Kinderfeestje

Schilderij maken

We gaan schilderen met verschillende technieken. De jarige mag zelf kiezen van tevoren bij het boeken van zijn/haar feestje het thema bepalen. We tekenen zelf onze afbeelding erop n.a.v. een voorbeeld en voor de jongsten is er "tover" papier als hulp. We maken dan een ondergrond. Hierna schilderen we onze getekende afbeelding in. Aan het einde van het feestje neem je jouw schilderij mee naar huis en mag je hem thuis een mooi plekje geven.

deurtje maken

Kinderfeestje

Kabouter/ elven deur maken met klei

Ik heb voor elk kind een houten frame waar we op gaan werken. Met klei, reliëf stempels en je eigen fantasie, maken we met elkaar een mooi deurtje. Voor een kleine bijdrage kunt u extra toevoegingen erbij doen, zoals diertjes, sleutels, lantarenpaaltjes enz. Je kunt deze natuurlijk ook zelf maken van klei! Daarna gaan we je deurtje schilderen. Aan het eind mag je jouw deurtje direct meenemen naar huis en een mooi plekje geven.

Epoxy

Kinderfeestje

Maak je eigen sleutelhanger of ketting

Je krijgt uitleg over epoxy en het gebruik daarvan. Daarna gaan we een sleutelhanger of ketting maken met elkaar en mag je daar versiering of een kleur in doen die jij graag wilt. Let op: Deze is te boeken vanaf 7 jaar. Ieder kind neemt 2 gemaakte stukken mee naar huis en kan deze gelijk gebruiken.

Sieraden/ make-up doosje maken

Kinderfeestje

Schilder en versier je eigen sieraden/ make-up doosje

We beginnen met het beschilderen van jouw gekozen doosje, dit mag je doen op de manier die je zelf mooi vindt. Daarna maak ik een lopend buffet van versier spullen waaruit je kan kiezen om jouw doosje mee te versieren. Zo ga je met een trots en blij gevoel weer naar huis en heb je een mooi sieraden of make-up doosje om thuis te gebruiken.

Kidsclub

Heb, ben of ken je een kind dat graag creatief bezig is en interesse heeft om zijn/haar kennis van technieken uit te bereiden en zijn/haar creatieve brein te prikkelen 1x per maand!?

Dan ben je bij mij op het juiste adres!
Lachende kinderen

Elke maand gaan we 1 keer op dinsdag middag van 14:30 tot 16:00 uur met een groepje aan de slag met een thema. Dit thema kan 1 bijeenkomst duren of verspreid over meerdere bijeenkomsten om wat moois te maken, iets te leren over een stijl/schilder of een techniek te leren.

Natuurlijk kan wat drinken en wat lekkers niet ontbreken!

Voor wie: Basisschool leeftijd Kosten: 15 euro per keer

Wanneer: 1 dinsdag per maand. Hoe laat: 14:30-16:00 uur

Open gesprek
1
Stel hier je vraag!
Scan de code
Hey!
Hoe kunnen wij je helpen?